ОВЛАСТЕН СЕРВИС ЗА CITROEN И FIAT, ALFA ROMEO И LANCIA И СЕРВИС ЗА АВТОСТАКЛА

НАШИ УСЛУГИ

Автомеханика, дијагностика, клима уреди

Опремени сме со најсовремени дијагностички уреди и алатки. Ги имаме сите комплетни алатки и опрема за сервисирање на брендовите Citroen и FIat, Alfa Romeo и Lancia.Одржуваме и поправаме авто клима уреди.

Автостакла

Автостакла за сите патнички и товарни возила од европски брендови.
Продажба и монтажа на автостакла.
Гарантираме за квалитетот на вграденото стакло, квалитетот на монтажата и квалитетот на употребуваните материјали за вградување.

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД АВТО СЕРВИС

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Spektrum Service

Нашиот нов сервис

Gallery

КОНТАКТ

Адреса:

Маршал Тито бб1200 Тетово

Телефон:

+389 44 342 500

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!